Autor: Zoran Strika/ Foto: Lj. Šćepanović

Novi Sad
17.06.2016.
14:48 > 15:40
Sa drveta u Limanskom parku tokom noći odlomila se velika grana koja je pala svega nekoliko metara od teretane na otvorenom.
  • Limanka

    19.06.2016 15:46
    N. fronta - suve grane
    Iznad parking mesta u Narodnog fronta postoji veliki broj suvih grana. Orezite ovo jer tako je vec 5 godina. Prosle godine su malo sekli ali ne detaljno a pre toga ne secam se da su to radili nekoliko godina.
  • /

    19.06.2016 09:08
    /
    ma eno ista kasta sece i uz obalu dunava da bi mogla kolima prici svojim bazenima
  • Limanac

    18.06.2016 15:42
    Topole Alergeni
    Odavno je trebalo zameniti Topolu drugim drvecem, jer pored toga sto je najjaci alergen trenutno u NSu , bespravno sadjen , i jako ima los koren i drvo, ta drveca su "prevazidjena" u Celom svetu i smatraju se Losim po covekovo zdravlje,a da ne pominjemo koliko su nesigurna jer pucaju i ruse se na malo jaci vetar, Gradsko zelenilo treba da pod hitno nesto uradi sa tim drvecem, dok ne ubije nekog slucajnog prolaznika ili podobija ceo grad alergijsku astmu,krenuli su da ih seku i menjaju u lmanskom parku ali su stali , ceo liman je kontaminiram a da ne pricamo o ostatku grada.Hvala
  • Ložač

    17.06.2016 19:34
    Nagradio bih te nalogodavce sađenja topole po gradu skokom iz aviona kako bi osetili pad koji topoline grane osete. Pogotovo kad padnu na bespravno izgrađen exit kamp, pardon namernog prolaznika, prouzrokujući mini sahranu ili isplaticu nekog osiguranja.
    El neko pomenuo padobran?!
  • Suši se

    17.06.2016 18:52
    Drveće ne uspeva da dođe do vode. da li se guši od manjak kiseonika ili je nešto drugo,
    ali u svakom slučaju se suši, na sve strane.
    Kada bude posečeno sve po Novom Sadu, predspostavljam da će neka preduzeća promeniti naziv, i da će se početi postavljati plastično drveće.
    neko koje je otporno na UV i ne ispušta hemikalije u okolinu, kako bi poslužilo za hlad limenim ljubimcima?
    Koliko god vode palo, drveće se suši.
  • vredi razmisliti

    17.06.2016 18:05
    bilo bi hitno potrebno pregledati platane ispred kasarne na futoskoj ulici, svako malo otpadaju grane a sinoc ih je od onog jaceg vetra gomila pootpadala ima i po koji metar velikih, cudo da niko nije dosad stradao
  • Nella

    17.06.2016 17:59
    Nerazumno pljuvanje
    Sinoć je u pojedinim momentima vetar bio olujne jačine i sigurno je u tim naletima stradala i grana! Pa to nije razlog da se poseče svo drveće u blizini jer ono pravi prijatnu hladovinu vežbačima. A po takvom nevremenu niko normalan i nije na otvorenom vežbao!
  • nestor

    17.06.2016 16:38
    to drvo su odgrizli kerovi lutalice. oni da se pobiju, a zelenilo da se posece, i da se behatonira mirovicgojkovic materijalom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna